Arama
Arama Sonuçları
MEB Ölçme Ve Değerlendirme Yönetmeliği Resmî Gazete'de Yayımlandı
Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Vali Dallı: ‘Güvenli eğitim için her türlü tedbir alındı’
Vali Vali Meftun Dallı, “Eğitim sürecinin güvenli şekilde yürütülmesi için her türlü tedbir alındı” dedi.
Kastamonu Eğitim Ordusu Pınarbaşı'nda
Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar: “Kastamonu eğitim ordusunu Turizmin Amiral Gemisi Pınarbaşı'nda ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum.”
“20 Şubat'ta 71 ilde eğitim öğretime başlayacağız”
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki eğitim konularına ilişkin süreci değerlendirmek üzere 71 ilin milli eğitim müdürüyle çevrim içi toplantı gerçekleştirdi.
‘Kayıt dışı öğrenci kalmayacak’
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tek bir çocuğumuzun bile eğitim sistemi dışında kalmasını kabullenemeyiz. Bu konuda elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız. Sizden ricam illerinizde canla başla bu konuya eğilin. İnşallah erken uyarı sistemi ve takip sistemiyle kayıt dışı öğrenci kalmayacak" dedi.
Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu yarın başlıyor
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde düzenlenen Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu yarın başlayacak.
Okul kütüphanelerindeki kitap sayısı 103 milyonu aştı
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" Projesi çerçevesinde geçen yılın sonunda Türkiye'de kütüphanesiz okul bırakmadıklarını hatırlatarak yıl sonundaki 100 milyon kitap hedefini şimdiden aşarak okullardaki kitap sayısını 103 milyon 174 bin 561’e ulaştırdıklarını kaydetti.
Üniversite’de Önemli İş Birliği Protokolü
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde başlatılan, Genç İstihdam teması kapsamında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) iş birliğinde bölgede yer alan gençlerin beceri ve yeteneklerini geliştirmek ve bölgede BTK Akademi aracılığıyla yazılım hareketi, Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Salonu’nda düzenlenen imza töreni ile gerçekleştirildi.
Kastamonu, ilk 15’te 6’ncı sırada
Millî Eğitim Bakanlığı’nın okullar arası imkân farklılıklarını azaltmak için 26 Ekim 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlattığı ve 31 Aralık 2021'de tamamlanan “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında, 16 bin 361 okula yeni kütüphane yapıldı. Yeni kütüphanelerin yapımıyla tüm okullardaki kitap sayısı da artmaya başladı.
Milli eğitim müdürleri, Daday'da toplandı
İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu başkanlığında Daday İlçesi'nde İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile toplantı yapıldı.
“Sonuç alana kadar eylemlerimize devam edeceğiz”
Türk Eğitim Sen Kastamonu Şubesi, Öğretmenlik Meslek Kanunu ve ekonomik kayıplarının telafisi için Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının önünde eylem gerçekleştirdi.